Jak vám můžeme pomoci?

Odesílání leadů jinému uživateli Lead Agent, když lead klikne na odkaz v SMS zprávě

Sdílení leadů po kliknutí na odkaz

Pavel Novotný

Author:Pavel Novotný

20.08.2024 08:13

Sdílení leadů jinému uživateli Lead Agent po té, co lead klikne na odkaz ve vaší SMS zprávě je doplňková služba, placená extra nad rámec měsíčního předplatného.

*Upozorňujeme, že k použití této funkce musí být oba účty ve stejném týmu.

*Tato funkce je k dispozici pouze pro automatizace v osobních strategiích, nikoli pro strategie ke sdílení.

Tuto funkci můžete použít takto:

Nejprve si musí ODESÍLATEL i PŘÍJEMCE leadů zakoupit doplněk „Posílání leadů propojeným účtům":

Poté, co oba účty zakoupily tuto doplňkovou funkci, musí PŘÍJEMCE leadů kliknout na odkaz „Spravovat“ a nakonfigurovat připojení tak, aby přijímalo leady od ODESÍLATELE:

Nyní musí PŘÍJEMCE leadů vybrat možnost „Chci dostávat leady od vybraných členů týmu“ > Vyberte uživatele, od kterého chcete dostávat leady, a klikněte na „Uložit“.

Dalším krokem procesu je, že ODESÍLATEL musí vytvořit automatizaci v osobní strategii, aby mohl odesílat leady PŘÍJEMCI:

Všimněte si, že ODESÍLATEL má nyní novou možnost v sekci SMS automatizace:

ODESÍLATEL musí vybrat odkaz, který chcete přidat do zprávy SMS zprávy:

Nyní musí ODESÍLATEL vybrat účet, na který má odeslat leady, kteří kliknou na odkaz. Nezapomeňte, že účty musí být propojeny ve stejném týmu a musí být provedeny výše uvedené kroky, abyste zde mohli vybrat uživatele.

Vezměte prosím na vědomí, že abychom vám pomohli splnit zákonné požadavky, automaticky generujeme právní dokument mezi ODESÍLATELEM a PŘIJÍMAČEM a ZÁKAZNÍKEM/LEADEM. Doporučujeme, abyste odkaz na tyto podmínky zahrnuli do své SMS zprávy nebo si vytvořili svůj vlastní.

PS: Automaticky vytvořené podmínky si můžete přečíst ve spodní části tohoto článku.

Nyní vyberte strategii a skupinu, do které chcete přidat potenciálního zákazníka (v tomto kroku uvidíte všechny aktivní strategie a skupiny PŘÍJEMCE).

Doporučujeme vám se dohodnout s příjemcem na strategii a skupinu, kterou chce přijímat leady od vás.

Nyní dokončete konfiguraci tohoto kroku s preferovaným obsahem SMS zprávy a čekací dobou a tento krok je hotový.

Takto můžete odeslat leady na jiný účet, když potenciální zákazníci kliknou na odkaz v SMS. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na chatu nebo na emailu [email protected].

DŮLEŽITÉ: Níže naleznete Právní podmínku mezi ODESÍLATELEM, ZÁKAZNÍKEM a PŘÍJEMCEM, kterou pro vás automaticky vygenerujeme v případě, že ji chcete použít: Tyto šablony najdete v sekci Právní.

"OCHRANA SOUKROMÍ A INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost [COMPANY_NAME], IČO: [ICO], se sídlem [ADDRESS], [CITY] - [ZIP_CODE], jakožto správce osobních údajů (dále jen „Správce“) informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů, které zpracovává v souvislosti s nabízením svých služeb prostřednictvím obchodních sdělení, a s uzavíráním smluv se zájemci o jeho služby (dále jen „Zájemce“). Správce rovněž informuje o právech Zájemců, které vznikají v souvislosti s tímto zpracováním.

Pro jakékoli otázky týkající se ochrany soukromí a uplatňování Vašich práv využijte e-mail [EMAIL] či telefonní