Jak vám můžeme pomoci?

Jak funguje sledování otevíratelnosti e-mailu

Objevte kontakty, které otevřely vaše e-maily

Pavel Novotný

Author:Pavel Novotný

02.07.2024 17:08

Funkce sledování otevíratelnosti e-mailu vám sdělí, zda vaše kontakty otevírají e-maily, které jim odesíláte. V reportu kampaně si můžete zobrazit celkový počet otevřených e-mailů, které kontakty si e-mail otevřely a budete tak moct sledovat chování vašich kontaktů a podle toho odesílat následné e-maily.

Jak funguje sledování otevíratelnosti

Pokaždé, když pollute e-mailovou kampaň prostřednictvím Lead Agent®, vložíme do spodní části vašeho HTML e-mailu malou neviditelnou grafiku. Tato grafika sledování otevíratelnosti je unikátní pro každou kampaň. Když někdo otevře váš e-mail, tato grafika se stáhne z našeho serveru a zaznamená se jako otevřená ve vašem reportu kampaně. Automatické odpovědi, jako jsou zprávy o nepřítomnosti. obvykle tuto grafiku nestahují, tak by se neměly počítat jako otevřená.

Tato technologie je dnes průmyslovým standardem pro sledování otevíratelnosti a může vám poskytnout obecný přehled o zapojení vašich odběratelů, má však určitá omezení:

Protože se spoléhá na skrytou grafiku vloženou do kódu kampaně, nebude sledování otevíratelnosti fungovat s prostým textem Sledování otevíratelnosti obdobně nebude fungovat, pokud se vase kontakty nebo jejich e-mailový klient rozhodly nezobrazovat obrázky. Požádejte svelte kontakty, aby si vas přidali do svého adresáře nebo aby si nastavili zobrazování  obrázků ve seven e-mailovém klientovi, díky tomu získáte přesnější údaje sledování otevíratelnosti.